Udgivet i

Aurora Boreal “Læse” Bogklub

Aurora Boreal Læse Bogklub

Tilmed dig her

Er du vild med at læse bøger, og elsker du Latinamerika? Så har du nu muligheden for at læse og diskutere latinamerikansk litteratur oversat til dansk, samt at opleve nye kulturer helt tæt på. Os i Forlaget Aurora Boreal, som til daglig beskæftiger sig med at oversætte latinamerikanske bøger til dansk, inviterer nu indenfor til en hyggelig og spændende ny bogklub, hvor du har muligheden for at opdage det fantastiske ved latinamerikansk, spansk og portugisisk litteratur.

Bogklubben vil hver tredje onsdag i måneden samles for at diskutere en ny bog. Der vil være mulighed for, at snakke om og diskutere bøgernes forfattere, handling og stil, samt være med til at udvælge de fremtidige bøger, der vil blive diskuteret i bogklubben. Det hele vil foregå på dansk.

Ved visse lejligheder vil bogens forfatter deltage i arrangementet, hvor det vil være muligt at stille dem spørgsmål til deres bøger.

Du har som gratis medlem af bogklubben gode fordele og muligheder som:
– At opdage og lære en masse nyt om de dygtige latinamerikanske forfattere.
– At dele og diskutere dine tanker om bøgerne sammen med andre deltagere.
– At møde nye mennesker og tilbringe nogle hyggelige timer sammen med dem.
– At opleve andre kulturer og en helt ny verden.

Så er du vild med udenlandsk litteratur, eller kunne du bare godt tænke dig at udforske det, så mød op d. 21 oktober (on line) kl. 19.00 til vores første bogklub, og tilbring nogle hyggelige og spændende timer sammen med os.

Indtil der er opdateringer fra lokale myndigheder, der konkluderer, at det er sikkert at fortsætte med at mødes personligt, vil vi afholde onlinemøder.