Udgivet i Skriv en kommentar

Den peruanske forfatter, Gunter Silva Passuni præsenterer sin roman, Tiagos overdrevne og vildfarne eventyr i København, Odense og Århus

Forlaget Aurora Boreal inviterer alle til en spændende samtale om korruption, vold og den ungdomskultur, der er beskrevet i romanen Tiagos overdrevne og vildfarne eventyr. De to debattører er bogens peruanske forfatter Gunter Silva Passuni og Helge Krarup, oversætter af bogen. Sprog: Spansk, Dansk og Engelsk. Arrangementet finder sted mandag d. 19. februar, kl. 14 – 16 i lokal U145, Syddansk Universitet (SDU), Odense. (Denne begivenhed blev arrangeret af Claudio Cifuentes-Aldunate, lektor i Spanske og Spanskamerikanske studier, Institut for Kulturvidenskaber, SDU).


Ligeledes på Tranquebar: Borgergade 14, 1300 København K, tirsdag d. 20. februar kl. 19:30 og onsdag den 21.februar kl. 19 på Aarhus Universitet. (organiseret af studenterne på Aarhus Universitet, samt Susana Ester Mellerup, studieadjunkt på Institut for Kommunikation og Kultur – Spansk). Gå ikke glip af muligheden for at få din kopi underskrevet af forfatteren efter samtalen og hvis du endnu ikke har købt bogen, har vi flere eksemplarer til salg i lokalet.

Bogen kan købes i Saxo. Brug følgende https://www.saxo.com/dk/upsell/info/59903028

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *