Udgivet i

Kom til BogGods lørdag 10. juni 2023 kl. 11-17

Opdag Latinamerika gennem litteraturen.

DATO: Lørdag d. 10. juni
TID: Kl. 11-17
LOKALE: Foyer og Kedlen -Godsbannen , Aarhus.
NÆRMESTE INDGANG: Fx 3A eller 3H – følg de grå fodspor i gulvet.
ENTRÉ: Gratis

Kom forbi til en snak om litteratur i den spansktalende verden og find de seneste udgivelser fra spansk- og portugisisktalende forfattere oversat til dansk.

Vi glæder os til at se dig! 

Vi byder på stærk Latinamerikansklitteratur! Du finder BogGods i Foyeren og Kedlen på Godsbanen, og der er fri entré hele dagen.

Til BogGods kan du møde Aurora Boreal og udvalgte mikroforlag, tidsskrifter, illustratorer, grafiske designere og bogbindere. Her er der tid til en god snak med menneskerne bag bøgerne, og der kan købes friske forsyninger til bogreolen. Gå på opdagelse mellem standene og find oversatte romaner og noveller fra hele verden, ny dansk lyrik, graphic novels, håndlavede bøger, grafiske prints, illustrationer og zines.

Under BogGods er der rig mulighed for at blive klogere på, hvordan bøger bliver til, og i standene kan du træffe dygtige fagfolk fra bogbranchen, som står klar til at besvare spørgsmål og give indblik i arbejdsmetoder. Der vil også være forskellige workshops, hvor du selv kan prøve kræfter med boghåndværk.

For mere information skriv til info@auroraboreal.dk