Du må ikke tage imod slik fra fremmede

Bog
(2 kundeanmeldelser)

260,00DKK

Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Andrea Jeftanovic

Du må ikke tage imod slik fra fremmede

Bog

Elleve noveller som udforsker rummet omkring forældre og børn, søskende og par i ekstreme positioner. En poetisk og intim prosa som opridser et hyperrealistisk portræt af den tvetydige og sensuelle voldsomhed som gør disse ”kernerelationer” anspændte. Historier som tager udgangspunkt i begær, ikke i et sygeligt begær, men derimod et begær fuld af ensomhed og angst som vender op og ned på alting og hvis konstante scene er kroppen. Nogle gange det farliges truende nærhed, andre gange det normales afgrund, men altid med kroppen som den konstante scene. Ud af sætninger der hopper op og ned som træflis dannes et psykisk og følelsesbetonet sprogbrug der skaber rum for at undersøge moraliteten som et laboratorium for den menneskelige erfaring.

Mobile Pay 34512

Yderligere information

Forfatter

Forlag

Sprog

Dansk

Fiktion

Noveller

Format

ISBN

978-87-970038-9-3

Sideantal

Original sprog

Spansk

Original titel

No aceptes caramelos de extraños

2 anmeldelser af Du må ikke tage imod slik fra fremmede

  1. Oscar Sepúlveda, Revista Cosas, Chile

    Med sin effektive mestring af skriften ved Andrea Jeftanovic præcist (sæt t på præcist) hvilke knapper hun skal trykke på for at opnå den effekt hun ønsker: At rive følelser frem, at gennemhulle det politisk korrekte og at køre sociale tabuer flade som med en bulldozer.

  2. Ana Rodríguez Fischer, Babelia, El País, Spanien

    Jeg blev især overrasket over Andrea Jeftanovic på grund af hendes kraftfulde sprog med ekko fra Dostojevski og hendes evne til at grave dybt ned i sindets forplumrede zoner i beskrivelsen af incest.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *