Du må ikke tage imod slik fra fremmede

Bedømt som 5.00 ud af 5 baseret på 2 kundeanmeldelser
(2 kundeanmeldelser)

250,00DKK

Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Andrea Jeftanovic

Du må ikke tage imod slik fra fremmede

Bog

Elleve noveller som udforsker rummet omkring forældre og børn, søskende og par i ekstreme positioner. En poetisk og intim prosa som opridser et hyperrealistisk portræt af den tvetydige og sensuelle voldsomhed som gør disse ”kernerelationer” anspændte. Historier som tager udgangspunkt i begær, ikke i et sygeligt begær, men derimod et begær fuld af ensomhed og angst som vender op og ned på alting og hvis konstante scene er kroppen. Nogle gange det farliges truende nærhed, andre gange det normales afgrund, men altid med kroppen som den konstante scene. Ud af sætninger der hopper op og ned som træflis dannes et psykisk og følelsesbetonet sprogbrug der skaber rum for at undersøge moraliteten som et laboratorium for den menneskelige erfaring.

Yderligere information

Autor

Andrea Jeftanovic

Editorial

Sprog

Dansk

ISBN

978-87-970038-9-3

Sideantal

153

Fiktion

Fortællinger

Format

Bog

2 visninger af Du må ikke tage imod slik fra fremmede

  1. Vurderet 5 ud af 5

    Med sin effektive mestring af skriften ved Andrea Jeftanovic præcist (sæt t på præcist) hvilke knapper hun skal trykke på for at opnå den effekt hun ønsker: At rive følelser frem, at gennemhulle det politisk korrekte og at køre sociale tabuer flade som med en bulldozer.

  2. Vurderet 5 ud af 5

    Jeg blev især overrasket over Andrea Jeftanovic på grund af hendes kraftfulde sprog med ekko fra Dostojevski og hendes evne til at grave dybt ned i sindets forplumrede zoner i beskrivelsen af incest.

Tilføj en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *