Omvendte eventyr

(1 kundeanmeldelse)

260,00DKK

Kategori:

Beskrivelse

Sergio Laignelet

Omvendte eventyr

Bog

Omvendte eventyr viser Sergio Laignelets originale stil og markante skarphed. Digteren genskriver på en grænseoverskridende måde både eventyr og fabler fra blandt andet Brødrene Grimm, Charles Perrault, H.C. Andersen og Æsop. Man kan sige, at han omformer fortællinger til digte. Den fortællende stemme i hans digte anvender sort humor og ironi for at afmystificere det traditionelle og give en drejning af den konventionelle happy ending i klassiske fortællinger, så som Den lille Havfrue og Den grimme Ælling. Som følge af digterens energiske og præcise sprog, sammen med de kraftfulde billeder, opnår digtene en meget koncentreret effekt.

Laignelet  udfordrer læsernes forventninger med sine moderne omformninger af eventyr – han går længere end blot til sjov og leg for at konfrontere nogle af de mest kontroversielle og mørke sider i menneskets natur.

Mobile Pay 34512

Yderligere information

Forfatter

Forlaget

Editorial Aurora Boreal®

Sprog

Dansk / Spansk

ISBN

978-87-970038-0-0

Sideantal

64

Fiktion

Poesi

Format

Bog

Porto

Fri fragt i Danmark

1 anmeldelse af Omvendte eventyr

  1. Thomas Olesen

    DBC’ vurdering:
    “Kort om bogen: Digte giver kendte folkeeventyr et lille twist, så de træder frem uden filter i al deres oprindelige gru. Anbefales til alle, der tør se, hvad de uskyldige eventyr egentlig handler om. Folkeeventyr har til formål at advare om børnelokkere, incest, liderlighed, mord og andet makabert, som mennesket kan udsætte sig selv og andre for. Som regel kommer disse advarsler dog i børnevenlig indpakning, der med tiden har taget brodden af eventyrerne. I disse digte fjerner den colombianske forfatter, Sergio Laignelet, indpakningspapiret fra de kendte folkeeventyr og fabler bl.a. H.C.Andersen og brdr. Grimm. Den danske overættelse står side om side med den spanske originaltekst.
    Det er hårrejsende, men aldeles forfriskende at se sin barndoms eventyr uden filter. Fx ender den grimee ælling ikke som smuk svane, men som selvmorder på søens bund, og rottefængeren fra Hameln, som blev snydt for betaling, kan ikke bortføre nogen børn med sin magiske fløjte, men må se sig tvunget til at spise en rotte for ikke at sulte. Med glimrende forordaf D.G. Aeberhard.”

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *