Borte iblandt os

360,00DKK

Beskrivelse

Carla Guelfenbein

Borte iblandt os

Roman

Borte iblandt os (vinder af Alfaguaras romanpris 2015) er en litterær spændingsroman, der med stor narrativ virkningsfuldhed er bygget op om en helt enestående og genial kvinde. Forfatteren har formået at flette kærlighedsforhold og gådefuldhed sammen i en tekst, der på en gang er kompleks og transparent.

Kærlighedens labyrinter, løgn og ulighed i talent som udfordring i et parforhold er de store temaer i denne roman af Carla Guelfenbein, en forfatter, der har begejstret nobelprismodtageren J.M. Coetzee og tusinder af læsere verden over.

Vera Sigall og Horacio Infantes forenes af en ungdomskærlighed og af deres fælles passion for litteratur. Men der er også et andet mystisk bånd imellem dem, et bånd, som de to unge, Emilia og Daniel, forsøger at rede ud. Det er imidlertid ikke den eneste gåde i deres liv. En morgen falder Vera Sigall ned af trapperne i sit hjem og ender i koma. I begyndelsen nærer Daniel en mistanke om, at hendes fald ikke var et uheld. Som dagene og ugerne går, vokser denne mistanke sig blot større, indtil han til sidst er sikker på, at der ligger andet bag. Emilia og Daniel finder sammen i eftersøgningen af sandheden om den myteomspundne forfatters ulykke, men først og fremmest forenes de af nødvendigheden af at forstå deres egne skæbner.

 

Kritikken om forfatteren og bogen:

”Subtil, visionær og menneskelig”   J.M. Coetzee, nobelprismodtager

”Carla Guelfenbein taler med en autentisk og vægtig stemme”  The Independent

”En præcis og skarp fortæller” Financial Times

 

 

 

Mobile Pay 34512

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yderligere information

Forfatter

Forlag

Sprog

Dansk

Format

Bog

Original titel

Contigo en la distancia

Originalt sprog

Spansk

Udgivelsesdato

2019-10-01

ISBN

978-87-971309-7-1

Sider

329

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Borte iblandt os”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *