Det vanskelige lys

(1 kundeanmeldelse)

250,00DKK

Varekategori: Tag:

Beskrivelse

Tomás González

Det vanskelige lys

Roman

Tomás González er utvivlsomt en af de vigtigste skikkelser i nutidens colombianske litteratur. Det vanskelige lys er en enkel, men dyb roman. Et pulsslag mellem liv og død. David står over for den største af alle sorger: risikoen for at miste sin unge søn. Jacobos fysiske smerter efter en trafikulykke er så utålelige, at han beslutter at tage til Portland for at få aktiv dødshjælp. Fra New York følger familien hvert minut rejsen uden at vide, om frygt eller fortrydelse vil forpurre sønnens beslutning. Faderen, David, venter i uvished og voldsom, ublandet rædsel over dødens nærhed. Mange år senere, da han har forladt New York og har opgivet maleriet på grund af en øjensygdom, beslutter David at rekonstruere disse år i sit liv for med ord at udtrykke den dybe sorg, som dog ikke forhindrede ham i at bevare sin glødende betagelse af alverdens former, også de mest dystre, som skaber modvægt til skønheden og giver den mening.

“Tomás González, has the potential of becoming a classic of Latin American literature. On reading him I had the feeling he was a writer with lots of pureness.”

Elfriede Jelinek, forfatter, Nobelprisvinder

Mobile Pay 34512

Udgivet med støtte fra

 

 

 

 

 

 

 

 

Yderligere information

Forfatter

Tomás González

Editorial

Sprog

Dansk

Format

Bog

Original titel

La luz difícil

Originalt sprog

Spansk

Sider

113

Udgivelsesdato

2019-08-01

ISBN

978-87-971309-1-9

1 anmeldelse af Det vanskelige lys

  1. Elfriede Jelinek

    Tomás González, has the potential of becoming a classic of Latin American literature. On reading him I had the feeling he was a writer with lots of pureness.”
    Elfriede Jelinek, forfatter, Nobelprisvinder

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *