Ingen er evig

Bedømt som 5.00 ud af 5 baseret på 2 kundeanmeldelser
(2 kundeanmeldelser)

250,00DKK

Kategori: Tag:

Beskrivelse

Alejandro José López

Ingen er evig

Bog

Året er 1990, et af de voldeligste år i Colombias historie, og narkotrafikken har blodtørstigt indtaget magten i landet. Tuluás gader og menneskene i dem beskrives her i rørende historier. Med en sproglig skønhed og sirlighed beretter Alejandro José López om den rædsel, hævntørst, død og kærlighed, der rammer romanens personer. Fru Hermelinda, en enke og mor til to; den unge bandit Pacho Tiro og den syge Juancho; bandens patrón Armando Valentierra; Maritza, en ung og smuk prostitueret indianerpige;  den homoseksuelle maler Rafico;  doktor Santiago Álvarez og mange andre skæbner, som åbner deres sjæl gennem dialog, sladder, refleksioner, drømme, mareridt og smerte. Alt dette midt i landskabets pragt, i dagslysets og nætternes adskillige farvenuancer. Her leves de liv, som er en del af Colombias historie.

Yderligere information

Forfatter

Alejandro José López

Sprog

Spansk

ISBN

978-87-998986-6-4

Sideantal

150

Forlag

Editorial Aurora Boreal®

Fiktion

Roman

Format

Bog

Porto

Fri fragt i Danmark

2 visninger af Ingen er evig

  1. Vurderet 5 ud af 5

    Alejandro José López’ roman giver os et glimt ind i narkotrafikkens verden og ind i de år, hvor Cauca-floden fyldtes af tusindvis af lig. Ingen er evig er desuden et røntgenbillede af nutidens Colombia, og den beviser, at vold også kan fortælles fra en anden vinkel. Ingen er evig stadfæster for alvor Alejandro José López i rækken af interessante latinamerikanske forfattere.

  2. Vurderet 5 ud af 5

    DBC-anmeldelse:
    Den colombianske forfatter dykker i sin roman durk ned i den blodige narkotrafiks verden i sit hjemland i 1990’erne. For dig som læser latinamerikanske forfattere.
    En insisterende, stærk og velskrevet roman om voldens mange nuancer. Det er flot poetisk symbolik, når de sidste ord læseren møder er beskrivelsen af, hvad der sker, når en høg finder en fuglerede: “Høgen tager sin tid med at tilintetgøre hver lille krop og nyde sit festmåltid. Og den flyver ikke, før reden er tom, og dens sult mættet”.

Tilføj en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *