Langt fra Rom

(1 kundeanmeldelse)

260,00DKK

Kategori:

Beskrivelse

Pablo Montoya

Langt fra Rom

Bog

Langt fra Rom handler om den romerske digter Ovids eksil. Romanen følger de historiske begivenheder uden at opsluges af dem. Den er gennemsyret af vid, erotik og poesi, men disse er ingen hindring. Tværtimod; de er med til at konstruere et nutidigt syn på en af det litterære eksils største figurer. Bestående af korte kapitler skrevet med sikker og fin hånd, indkapsler Langt fra Rom historien i et litterært univers, som det ikke er set før.

Mobile Pay 34512

Yderligere information

Forfatter

Sprog

Dansk

ISBN

978-87-998986-8-8

Sideantal

125

Forlaget

Editorial Aurora Boreal®

Fiktion

Roman

Format

Bog

Porto

Fri fragt i Danmark

1 anmeldelse af Langt fra Rom

  1. N. Bjørnberg

    DBC’ vurdering:
    “Den romerske digter Ovid har brudt alle moralske love og har ved et uheld beskuet den romerske kejserinde under en hemmelig ceremoni. For læsere af klassisk antik litteratur eller til brug i undervisningen i oldtidskundskab, som et anderledes indslag om den kendte digter”.
    “Velskrevet lille portræt af den store græske digter Ovid og hans livs tragedie; bortvisningen fra Rom og bandlysningen af hans værker. Sproget er nutidigt, men med en poetisk tone, der passer godt til emnet. Ovid gør sig tanker om alt fra digterkunst, filosofi, etik, moral og magt til lidenskab, erotik, livet og døden”.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *