Tiagos overdrevne og vildfarne eventyr

(2 kundeanmeldelser)
Total downloads: 1

260,00DKK

Kategori:

Beskrivelse

 

Gunter Silva Passuni

Tiagos overdrevne og vildfarne eventyr

Bog

Tiagos overdrevne og vildfarne eventyr er fortællingen om Tiago, en ung mand fra Lima i Peru, som der bevæger sig fra ungdomslivet og ind i voksenlivet. Hans dannelsesrejse går fra Lima, op i Andesbjergene, tilbage til Lima og nordpå langs kysten. Vejen går gennem en række barer, forelskelser, forsvindinger, venskaber, mord, bortførelser og flugt.  Det er Peru i slutningen af 1980erne og ind i 1990erne, et land, der er præget af brutalitet: store klasseforskelle, terrorisme, politiundertrykkelse, politisk korruption og diskrimination af Andesbefolkningen.

Mobile Pay 34512

Udgivet med støtte fra

Yderligere information

Forfatter

Forlag

Editorial Aurora Boreal®

Sprog

Dansk

ISBN

978-87-998986-7-1

Sideantal

148

Fiktion

Roman

Format

Bog

Porto

Fri fragt i Danmark

2 anmeldelser af Tiagos overdrevne og vildfarne eventyr

  1. Phil Swanson, University of Sheffield

    ”…romanen indfanger brillant og samtidig neddæmpet en på én gang speciel og universel generations verden. Det sker med en serie skitser af de første kærlighedsforhold, seksuelle eventyr, aftener på druk på bohemebarer og berusede diskussioner om musik, litteratur og piger.” Phil Swanson, University of Sheffield

  2. N. Bjørnberg

    DBC-anmeldelse:
    Roman om en gruppe unge, der studerer på universitet i Lima, hvor stemningen er præget af den usikre politiske situation i 1980’ernes Peru. Har man mod på en bog fra et land, man ikke til daglig hører noget fra, så kan denne anbefales, ligesom alle, der holder af Latinamerika, selvfølgelig må læse om Tiagos oplevelser.
    Det er spændende og fascinerende at lære disse unge og deres skæbner at kende i denne korte roman, der er bygget op omkring forskudte handlingsforløb og til dels forskellige fortællestemmer.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *