Det fortabte paradis – COLOMBIA

Bog
(2 kundeanmeldelser)

370,00kr.

Beskrivelse

Det fortabte paradis: Nutidigt litterært svar til Hundrede års ensomhed

Det fortabte paradis: Langt inde i de colombianske bjerge ligger gården La Oculta. Pilar, Eva og Antonio Ángel er de sidste arvinger til den gamle slægtsgård, som familien gennem generationer har kæmpet for at beholde. Det er stedet for de tre søskendes lykkeligste minder, men det er også der, de har mødt vold, frygt, rastløshed og flugt.

Héctor Abad Faciolince slår sig fast som en af de største latinamerikanske forfattere i vores tid med romanen La Oculta, hvor han kaster lys over de konsekvenser, som forandring medfører i en familie eller et samfund. Historien fortælles gennem de tre søskende, når de mindes kærlighed, angst og håb knyttet til det smukke landskab, hvor deres families paradis ligger.

Om La Oculta

Héctor Abad Faciolince

Roman

Da telefonen ringede, lå den tunge og tidlige vintermorgen over New Yorks gader. På det her tidspunkt ringer kun fulde folk, der har fået forkert nummer eller familiemedlemmer med dårlige nyheder. Jeg ville ønske, det var det første, men det var Eva, min søster, der ringede:

”Toño, jeg er ked af at skulle fortælle dig det, men i morges fandt Pilar mor død i sin seng på La Oculta. Pilar sagde, at mor havde fået det dårligt efter aftensmaden i går. Men her på det sidste er hun jo tit blevet dårlig af at spise, det ved du. Hun blev syg af al mad. Så hun lagde sig i sengen. Men i morges stod Pilar meget tidligt op for at se til hende, og så fandt hun hende død.”

”Jeg tager afsted nu og hopper på det første fly,” sagde jeg.

Andreas Breitenstein, Neue Zürcher Zeitung:

Héctor Abad Faciolinces La Oculta står som et nutidigt litterært svar til Hundrede års ensomhed, Gabriel García Márquez’ hovedværk.

 

Videorne af vores fofattere klik her

You Tube logo to video channel https://www.youtube.com/results?search_query=Auroraborealvideo1

 

 

 

Mobile Pay 34512

Udgivet med støtte fra

 

 

 

 

For vores læsere på spansk klik her

 

Yderligere information

Forfatter

Forlag

Sprog

Dansk

ISBN

Fiktion

Roman

Format

2 anmeldelser af Det fortabte paradis – COLOMBIA

  1. Andreas Breitenstein, Neue Zürcher Zeitung

    Héctor Abad Faciolinces Det fortabte paradis står som et nutidigt litterært svar til Hundrede års ensomhed, Gabriel García Márquez’ hovedværk.

  2. Karen Rosenfeldt – Bogblogger.dk

    Jeg strøg gennem bogen, åndeløs og berørt…

    Den latinamerikanske forfatter Héctor Abad Faciolince kan noget helt specielt med sine smukke beskrivelser af det colombianske landskab, klimaet og de mennesker, der bor omkring dem. Hans historie om hvad familien må gøre for at beholde Det fortabte paradis, skærer mig dybt i hjertet. Bogen er opdelt i små afsnit fordelt på de tre søskende, så historien langsomt bliver bygget op med hver deres fortælling og tilknytning til Det fortabte paradis. Det fungerede virkelig fint, og jeg strøg gennem bogen, åndeløs og berørt over familiens ofre for deres fædrene ophav.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *