Et sår fuldt af fisk

Bog

290,00kr.

Rabat? Bliv medlem gennem Aurora Boreal ABONNEMENT!

Varenummer (SKU): 978-87-93935-52-5 Kategori:

Beskrivelse

Et sår fuldt af fisk – roman

Et sår fuldt af fisk – roman. En mor rejser med sin søn i båd op ad den mægtige Atrato-flod i Colombias regnskov.

Moren er hvid, sønnen er sort. Omgivet af mangroveskov, frugter og fletninger fortæller moren en kvindelig medpassager om sit liv og sine minder og om, hvordan den lille dreng ved hendes side kom ind i hendes liv en varm morgen. I takt med at båden kommer længere op ad floden, stiger morens ængstelse.

Hun ville foretrække, at de aldrig nåede frem, og allerhelst vil hun vende om.

Et sår fuldt af fisk – roman

Dette er en historie om rødder, frygt og moderskab i en kontekst af vold og farer i den colombianske regnskov. I kraft af de lyriske elementer skaber Lorena Salazar Masso i sin prosa en inciterende atmosfære, og hun tager os med ind i en verden, der nogle gange er drømmeagtig, andre gange hudløst realistisk. Læseren efterlades ikke upåvirket af de fremmanede billeders skønhed og ømhed.

”Romanen om overvældende landskaber, samtidig med at det er en præcis beskrivelse af en mors frygt og af den vold, der altid lurer som et dyr i mørket.” Pilar Quintana, colombiansk forfatter

”I denne blændende litterære debut tager Lorena Salazar Masso os med ind i hjertet af den colombianske regnskov. Med sin engagerende og inciterende prosa viser hun os solidariteten mellem kvinder i dens reneste form og de brutale kontraster i menneskets væsen.” Fernanda Melchor, mexicansk forfatter

Roman

Lorena Salazr Masso

Født i 1991 i Colombia. Hun er uddannet fra forfatterskolen i Madrid. I øjeblikket bor hun i Medellín, Colombia, hvor hun arbejder, studerer og skriver. Et sår fuldt af fisk er hendes første roman. Den er blevet oversat til engelsk, tysk, fransk, italiensk, hollandsk, polsk, tjekkisk og nu også til dansk.

Mobile Pay 34512

 

Logo Vimeo al canal de Aurora Boreal

 

 

 

 

For vores læsere på spansk

Aurora Boreal på spansk

Yderligere information

Forfatter

Forlag

Format

Genre

ISBN

Original sprog

Original titel

Udgivelsesdato

Sideantal

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Et sår fuldt af fisk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.