Aurora Boreal Abonnement

Kun 199,- kr. pr. måned

Som noget nyt er det nu muligt at være medlem af vores Aurora Boreal Abonnement, hvor du månedligt modtager en ny bog for kun 199,– kr. pr. måned. Porto inkluderet for medlemmer i Danmark. For medlemmer uden for Danmark gælder de almindelige portoregler.

Besparelse på 30% på alle bøger

Som medlem opnår du også en besparelse på 30% por alle forlagets bøger. Det eneste du skal gøre, er at være logget ind som abonnent på vores side og bruge rabatkoden AURORA BOREAL ABONNEMENT ved dit køb

Når du abonnerer, modtager du en bog som velkomstgave

Tilmeld dig nu

 

Hvad er et Aurora Boreal Abonnement?

Gennem dette abonnement har du muligheden for at opleve et bredt udvalg af spansk og portugisisk kvalitetslitteratur fra  Spanien, Portugal og Latinamerika, som er oversat til dansk af Forlaget Aurora Boreal

Med et Aurora Boreal Abonnement vil du ud over at udvide din egen læsehorisont og få kendskab til ny og spændende udenlandsk litteratur, også hjælpe Forlaget Aurora Boreal økonomisk, således at det kan udgive mere litteratur i fremtiden. Du hjælper også vores forfattere, oversættere, korrekturlæsere og designere.

Som medlem af Aurora Boreal Abonnement modtager du 1 bog hver måned for kun 199,- kr. pr. måned (porto inkluderet for medlemmer i DK. For medlemmer uden for DK gælder de almindelige portoregler)

Som medlem opnår du også en besparelse på 30% på ALLE Forlaget Aurora Boreals bøger. Det eneste du skal gøre, er at være logget ind som abonnent på vores side og bruge rabatkoden AURORA BOREAL ABONNEMENT ved dit køb

Som velkomstgave, når du abonnerer, modtager du en gavebog

Som medlem kan du deltage i vores boglæseklubub

Du har altid mulighed for at springe månedens bog over eller afmelde dit abonnement igen. Månedens bog bliver annonceret i god tid på vores hjemmeside og via vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nu


Hvordan fungerer det?

Læs alt om abonnementet i vores ofte stillede spørgsmål sektion

Læs alt om abonnementets vilkår og betingelser   


Kom godt i gang med dit Aurora Boreal Abonnement

1. Registrer dig

Læg AURORA BOREAL ABONNEMENT i kurven og gennemfør købet. Når du har gennemført købet, er du registreret som abonnent, og vi er klar til at sende dig månedens bog samt velkomstgaven i form af yderligere en bog. Uanset om du tilmelder dig først eller sidst på måneden, vil den første bog vi sender dig altid være den pågældende måneds bog.

2. Log in

Når du har gennemført købet af abonnementet, modtager du en velkomstmail og bliver bedt om at oprette en adgangskode. Derefter logger du ind og kan se dine abonnement-oplysninger, hvor du også kan afbestille næste måneds bog, hvis du ønsker det. For at gøre brug af de 30% rabat skal du være logget ind.

3. Se næste måneds bog

Som Aurora Boreal abonnent modtager du en nyhedsmail hver måned (ca. midt i måneden), med oplysning om næste måneds bog. Denne information er også tilgængelig på vores abonnementside fra ca. d. 1. Du vil muligvis også få andre nyhedsmails med relevant information for dig og dit abonnement.

Tilmeld dig nu

4. Læs god litteratur oversat fra spansk og portugisisk til dansk

Du kan nu slappe af og nyde dit nye Aurora Boreal Abonnement. Vi sender dig den nye bog i starten af hver måned, og trækker automatisk de 189,-kr fra din konto (medmindre du afbestiller månedens bog eller opsiger dit abonnement). Husk at gøre dette inden d. 1 i den pågældende måned.


Aurora Boreal Abonnement

Guide til oprettelse af din profil

Aktiver din konto og dit Aurora Boreal Abonnement

Når du har gennemført dit køb af Aurora Boreal Abonnementet på vores hjemmeside, modtager du kort efter en mail med et link, hvor du kan aktivere din konto.

Opret din egen personlige adgangskode

Når du har trykket på aktiveringslinket i mailen, bliver du ført videre over på vores hjemmeside, hvor du skal oprette et nyt kodeord samt bekræfte det.

Log ind på din abonnement-konto

Herefter har du adgang til din konto, hvor du bl.a. kan se din ordrehistorik. For at få adgang til dit abonnement-område, skal du trykke på ”Administrer abonnement” under ”Kontodetaljer”.

Få adgang til dit abonnement-område

Du er nu inde i dit abonnement-område. Her kan du ændre i dine personlige oplysninger, som fx din adresse eller dine kortoplysninger. Du kan også vælge måneder til eller fra, og du kan også afbestille abonnementet

Log ind på din abonnement-konto

Log ind på vores hjemmeside www.auroraboreal.dk

Når du i fremtiden ønsker at logge ind på dit abonnement, skal du blot trykke på ”Log ind” i den øverste bjælke på vores hjemmeside auroraboreal.dk (både på computer og mobil).

Indtast dit brugernavn og adgangskode

På login-siden indtaster du nu din mail og personlige adgangskode og trykker på Log ind.


FAQ

FAQ -Ofte stillede spørgsmål

Her finder du de oftest stillede spørgsmål ang. Aurora Boreal Abonnementet. Hvis du har spørgsmål, som du ikke finder besvaret her, er du velkommen til at skrive til info@auroraboreal.net, hvor vi vil bestræbe os på at besvare dit spørgsmål bedst muligt.


Månedens bog

Hvordan springer jeg månedens bog over?

Du skal først logge ind på dit medlemsområde, så trykker du på ”Manage Subscription”, dernæst ”Manage”, så ”Upcoming orders” og til sidst ”Skip order”. Du kan her både tilmelde og afmelde dine abonnementbøger for flere måneder.

Hvor længe kan jeg springe månedens bog over?

Det kan du som udgangspunkt i syv måneder ad gangen.

Binder jeg mig til at købe et bestemt antal bøger?

Nej, det gør du ikke. Du betaler kun for de bøger, som du ønsker at læse.

Hvordan ser jeg næste måneds bog?

Du kan se den pågældende måneds bog og næste måneds bog på abonnement-siden. Her annonceres bøgerne omkring d. 1 hver måned. Som abonnent er man også tilmeldt et månedligt nyhedsbrev, som udkommer ca. midt i måneden.

Jeg har modtaget månedens bog, men jeg ønsker den ikke alligevel. Kan jeg bruge min fortrydelsesret?

Ja, det kan du godt. Alt du skal gøre er at sende bogen tilbage til os indenfor 14 dage efter modtagelsen (portoen betaler du selv). Dernæst refunderer vi bogens beløb, hvis vi vurderer, at bogen er i salgbar stand.


Nyhedsbrev

 

Jeg modtager ikke nyhedsbrevet

Husk at tjekke din spam-indbakke. Hvis det er tilfældet, at den ligger der, så skal du markere den som ”ikke-spam”, så vil du fremover modtage vores nyhedsbreve. Hvis du ikke finder den i spam-indbakken, kan det skyldes en fejl, og du bedes kontakte os på info@auroraboreal.dk.


Andet

Kan jeg give et Aurora Boreal Abonnement i gave?

Ja, det kan du godt. Du skal blot købe abonnementet som normalt, men skrive modtagerens adresse i forsendelsesfeltet i stedet for din egen.

Kan jeg altid afmelde mit Aurora Boreal Abonnement?

Ja, det kan du altid gøre. Det er dog en god idé at huske at gøre det inden d. 1. i den måned, hvor du ønsker at stoppe. Log ind på dit abonnement, tryk på ”Manage subscription” og dernæst ”Cancel subscription”.

Kan jeg se, hvor mange bøger jeg har modtaget i alt?

Ja, det kan du godt. Du skal blot logge ind på dit abonnement og trykke på ”Transaction history”.

Hvor kan jeg finde samtlige vilkår og betingelser for abonnementet?

Det kan du læse mere om her


 

Vilkår og betingelser for Aurora Boreal Abonnement

Hvad dækker et abonnement? Læs mere her

Reklamation

Eventuelle spørgsmål og klager kan sendes til:
Forlaget Aurora Boreal
Dalvej 15, 2820 Gentofte
Mail: info@auroraboreal.dk