Ofte stillede spørgsmål

Her finder du de oftest stillede spørgsmål ang. Aurora Boreal Abonnementet. Hvis du har spørgsmål, som du ikke finder besvaret her, er du velkommen til at skrive til info@auroraboreal.net, hvor vi vil bestræbe os på at besvare dit spørgsmål bedst muligt.

Abonnement og betaling

Hvornår starter mit Aurora Boreal Abonnement?

Dit abonnement starter lige så snart, at din betaling er gennemført og godkendt.

Hvornår betaler jeg mit abonnement?

Du betaler samme dag, som du tilmelder dig abonnementet. Derefter betaler du d. 1 hver måned, medmindre du vælger at springe én eller flere bøger over, eller opsiger dit abonnement. Betalingerne bliver automatisk trukket fra din konto hver måned.

Jeg kan ikke ind i mit abonnement?

Prøv først at deaktivere alle blockere i din browser og indlæse derefter siden igen. Virker det stadig ikke efter, du har prøvet dette, kan der være en fejl med dine oplysninger. Læs vores guide for oprettelse af profil, og hvis dette ikke løser problemet, så send en mail til info@auroraboreal.dk, og så kigger vi på problemet.

Jeg har ikke modtaget nogen bekræftelsesmail?

Hvis du ikke direkte efter at have tilmeldt dig abonnementet modtager en bekræftelsesmail, har du sandsynligvis indtastet en forkert mail, da du tilmeldte dig. Send en mail til info@auroraboreal.dk, og vi kigger på sagen.

Der er blevet trukket penge to gange inden for kort tid. Er det en fejl?

Det er vigtigt at huske på, at abonnementet gælder fra den måned, du tilmelder dig. Det vil sige, at hvis du tilmelder dig d. 30 i en måned, så gælder det allerede fra den måned, og du vil derfor også betale for den måned. Ved overgangen til den nye måned trækkes beløbet så for den næste bog, og på den måde kan der godt ske betalinger meget tæt på hinanden.

Hvordan bruger jeg min rabat på 30%?

Du skal først lægge den ønskede vare i kurven. Dernæst skal du ved check-out indtaste rabatkoden AURORA BOREAL ABONNEMENT i rabatfeltet. Rabatten vil derefter automatisk blive trukket fra den samlede pris.

 Kan jeg kombinere min abonnement-rabat med forlagets andre rabatkoder?

Nej, det er ikke muligt at kombinere din abonnement-rabat med anden rabat.

Jeg har modtaget et nyt betalingskort. Hvordan ændrer jeg mine kortoplysninger?

Du kan hurtigt og nemt ændre dine kortoplysninger ved at logge ind på dit abonnement på vores hjemmeside.


 

Månedens bog

Hvordan springer jeg månedens bog over?

Du skal først logge ind på dit medlemsområde, så trykker du på ”Manage Subscription”, dernæst ”Manage”, så ”Upcoming orders” og til sidst ”Skip order”. Du kan her både tilmelde og afmelde dine abonnementbøger for flere måneder.

Hvor længe kan jeg springe månedens bog over?

Det kan du som udgangspunkt i syv måneder ad gangen.

Binder jeg mig til at købe et bestemt antal bøger?

Nej, det gør du ikke. Du betaler kun for de bøger, som du ønsker at læse.

Hvordan ser jeg næste måneds bog?

Du kan se den pågældende måneds bog og næste måneds bog på abonnement-siden. Her annonceres bøgerne omkring d. 1 hver måned. Som abonnent er man også tilmeldt et månedligt nyhedsbrev, som udkommer ca. midt i måneden.

Jeg har modtaget månedens bog, men jeg ønsker den ikke alligevel. Kan jeg bruge min fortrydelsesret?

Ja, det kan du godt. Alt du skal gøre er at sende bogen tilbage til os indenfor 14 dage efter modtagelsen (portoen betaler man selv). Dernæst refunderer vi bogens beløb, hvis vi vurderer, at bogen er i salgsbar stand.


Nyhedsbrev

Jeg modtager ikke nyhedsbrevet?

Husk at tjek din spam-indbakke. Hvis det er tilfældet, at den ligger der, så skal du markere den som ”ikke-spam”, så vil du fremover modtage vores nyhedsbreve. Hvis du ikke finder den i spam-indbakken, kan det skyldes en fejl, og du bedes kontakte os på info@auroraboreal.dk.


Andet

Kan jeg give et Aurora Boreal Abonnement i gave?

Ja, det kan du godt. Du skal blot købe abonnementet som normalt, men skrive modtagerens adresse i forsendelsesfeltet i stedet for din egen.

Kan jeg altid afmelde mit Aurora Boreal Abonnement?

Ja, det kan du altid gøre. Det er dog en god idé at huske at gøre det inden d. 1 i den måned, hvor du ønsker at stoppe. Log ind på dit abonnement, tryk på ”Manage subscription” og dernæst ”Cancel subscription”.

Kan jeg se, hvor mange bøger jeg har modtaget i alt

Ja, det kan du godt. Du skal blot logge ind på dit abonnement og trykke på ”Transaction history”.

Hvor kan jeg finde samtlige vilkår og betingelser for abonnementet?

Det kan du læse her