Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser for Aurora Boreal Abonnement

Hvad dækker et abonnement?

Med et Aurora Boreal Abonnement køber du 1 bog om måneden til en fast månedlig pris på 199,-kr som er inklusive forsendelse og moms. Gratis fragt (gælder kun i Danmark). Kontakt os, hvis du ønker levering uden for Danmark.

Derudover får du 30% rabat på alle bøger fra Aurora Boreal, når du handler på vores hjemmeside (www.auroraboreal.dk). De 30% bliver fratrukket bogens pris, men dækker ikke portoen.

Prisen på et Aurora Boreal Abonnement dækker ingen andre udgifter som måtte opstå for en abonnent – fx til opdatering af hardware og software.

Dit Aurora Boreal Abonnement

Du betaler hver måned forud for dit abonnement ved et månedligt træk på dit betalingskort. Dette sker automatisk indtil du vælger at opsige abonnementet. Når du tilmelder dig, accepterer du dermed, at Aurora Boreal Abonnement trækker beløbet hver måned og derefter sender dig månedens bog. Du kan altid opsige dit abonnement. Du kan læse mere om hvordan under ”Opsigelse” herunder.

Du tilmelder dig ved at købe Aurora Boreal Abonnement på hjemmesiden www.auroraboreal.dk. Her skal du indtaste oplysninger som fx dit navn, email-adresse og postadresse, så vi kan sende dig bøgerne med posten. Derudover skal du også skrive dine kortoplysninger, som bruges til den månedlige betaling. Vi benytter betalingsformidlingssystemet Stripe. Forlaget Aurora Boreal har ikke adgang til dine kontooplysninger, og du skal derfor også selv rette dine oplysninger, hvis de ændrer sig eller er forkerte.

Du kan altid fravælge og tilvælge månedens bog, så abonnementet passer dig bedst. Hvis du fx ønsker at fravælge bogen for juni, skal du gøre dette inden d. 31. Maj. Det vil sige, at du ikke kan fravælge månedens bog, hvis vi er gået ind i den pågældende måned. Ellers kan du helt frit vælge, hvilke bøger du vil læse. Alt dette kan du gøre, hvis du logger ind på dit abonnement. Sådan gør du:

  1. Log in på din Aurora Boreal konto på www.auroraboreal.dk
  2. Under ”Kontooplysninger” skal du trykke på ”Manage Subscription”
  3. Her kan du se din abonnementsordre
  4. Tryk på ”Manage”
  5. Tryk på ”Upcoming Orders”
  6. Her kan du til- og afmelde dine abonnementsbøger

Du skal altså selv fravælge månedens bog, da det ikke er en ydelse, som Aurora Boreal gør for dig.

Efter du har tilmeldt dig Aurora Boreal Abonnement, tilsender vi dig den aktuelle månedens bog. Hvis du fx tilmelder dig abonnementet d. 14. juni, vil du blive trukket månedsprisen i juni, og du får tilsendt månedens bog for juni. D. 1. juli vil du da skulle betale for månedens bog i juli, hvorefter vi tilsender dig bogen for juli.

Vilkår og pris kan løbende ændres. Prisændringer vil dog altid ske med 30 dages varsel og du vil som abonnent få tilsendt en mail vedrørende ændringerne. Den faste månedlige pris er uden sammenhæng med den normale udsalgspris på månedens bog. Der kan være måneder, hvor månedens bog har en lavere udsalgspris end din abonnementspris, men oftest vil udsalgsprisen være højere. Derudover er forsendelsesomkostningerne inkluderet i den månedlige betaling, hvilket den ikke er ved andre køb på hjemmesiden.


Sådan betaler du for dit Aurora Boreal Abonnement

Du kan betale med Dankort, VISA/Dankort og alle andre større internationale betalingskort. Herunder VISA, VISA electron og MasterCard

Nyt betalingskort

Det er vigtigt, du husker at indtaste dine nye kortoplysninger på vores hjemmeside, hvis du skifter betalingskort. For at gøre dette, skal du logge ind med det login, du får, når du tilmelder dig Aurora Boreal Abonnement. Aurora Boreal har ikke adgang til dine kontooplysninger, og vi kan derfor ikke gøre det for dig.

Ny adresse

Du er selv ansvarlig for at ændre din adresse på vores hjemmeside, hvis du flytter. For at gøre dette, skal du logge ind med det login, du får, når du tilmelder dig Aurora Boreal Abonnement.

Aftaleindgåelse

Når du tilmelder dig et Aurora Boreal Abonnement, indgår du en aftale med Forlaget Aurora Boreal, Dalvej 15, 2820 Gentofte, CVR-nr. 37034584

Betingelser for at opnå rabat på forlagets bøger

Når du tilmelder dig et Aurora Boreal Abonnement, har du ret til at købe andre bøger på vores hjemmeside med en rabat på 30% af normalprisen (www.auroraboreal.dk). For at få rabatten er det vigtigt, at du er logget ind med det login du får, når du tilmelder dig Aurora Boreal Abonnement. Efter at have logget ind kan du nu bruge din rabatkode (AURORA BOREAL ABONNEMENT) på 30%. Selve købet på vores hjemmeside foregår som et almindeligt køb: Du betaler med dit betalingskort, og vi sender derefter bøgerne afsted til dig, hvor vi fakturerer porto med en fast takst, for tiden 60 kr. for pakker op til 1,5 kg.  Din betaling trækkes først, når din bestilling er afsendt.

Fortrydelsesret

Til dit Aurora Boreal Abonnement er der tilknyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage, fra du har modtaget den første bog fra Aurora Boreal Abonnementet. For at gøre brug af din fortrydelsesret skal du returnere bogen indenfor 14 dage og meddele dette til Aurora Boreal Abonnement på mail (info@auroraboreal.dk). Hvis du returnerer bogen, er det en betingelse, at bogen er ulæst og i god stand.

Mails

Som abonnent på Aurora Boreal Abonnement modtager du automatisk nyhedsmails fra Aurora Boreal Abonnement til den email-adresse, som du har opgivet. Du kan til hver en tid afmelde disse. Derfra er undtaget mails vedrørende administrationen af dit Aurora Boreal Abonnement.

Privatlivspolitik

I forbindelse med dit Aurora Boreal Abonnement indhenter vi visse informationer om dig. For os er det vigtigt, at du føler dig tryg ved at være abonnent ved os. Derfor gør vi vores bedste for at informere bedst muligt om, hvilke informationer vi indhenter og hvorfor, samt hvad vi gør med dem. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på info@auroraboreal.dk.

Hvilke informationer indhentes og bruges?

Vi indhenter og behandler de personlige oplysninger, som du som abonnent har indtastet på vores hjemmeside (herunder navn, e-mail, brugernavn etc.). Det vil kunne hænde, at vi bruger dine oplysninger til at henvende os specifikt til dig på vores hjemmeside, men det gør vi kun udelukkende på baggrund af de nævnte oplysninger ovenfor.

Aurora Boreal Abonnement har ret til at anvende tredjepartsværktøjer som fx Facebook og Google tracking pixels til at opsamle viden om dem, der besøger Forlaget Aurora Boreals hjemmeside, www.auroraboreal.dk. Vi bruger disse oplysninger til at lave demografiske analyser og give eksisterende og potentielle medlemmer af Aurora Boreal Abonnement en bedre oplevelse. Oplysninger indsamlet fra tredjepartsværktøjer knyttes ikke til specifikke brugere i vores system.

Formålet med indhentning og behandling af information

Formålet med at indhente information er at kunne identificere dig som bruger, at kunne give dig den bedste service og at markedsføre Aurora Boreal Abonnements aktiviteter. Derudover kan informationerne også bruges til at forhindre eller undersøge overtrædelser af Aurora Boreal Abonnements rettigheder (fx piratkopiering).

Dine rettigheder

Som abonnent på Aurora Boreal Abonnement har du flere rettigheder. Du har overordnet selvfølgelig alle de rettigheder, som den gældende lovgivning tilskriver dig. Det vil sige, at du har ret til at blive informeret om, hvilke oplysninger Aurora Boreal Abonnement indhenter vedrørende dig og din brug af Aurora Boreal Abonnement samt til at kræve de oplysninger, som Aurora Boreal Abonnement har indhentet om dig, rettet eller slettet, hvis oplysningerne er forkerte.

Hvis du dog ikke ønsker, at vi skal indhente oplysninger om dig, vil vi selvfølgelig ophøre dermed. Hvis du ønsker, at de oplysninger, som Aurora Boreal Abonnement har indhentet om dig, skal slettes, så gør vi også det. Dog ikke, hvis dine oplysninger er blevet anonymiseret, da det i så fald ikke er muligt for os at identificere dem. Det er vigtigt at huske, at brugen af Aurora Boreal Abonnement er frivilligt.


Generelt

Fornyelse af abonnement

Et abonnement hos Aurora Boreal Abonnement er løbende og bliver automatisk fornyet indtil det opsiges. Ved opsigelse fortsætter abonnementet indtil den periode, du har betalt for, udløber. Vi refunderer således ikke betalinger.

Opsigelse

For at opsige dit abonnement skal du logge ind på vores hjemmeside, og slette dit abonnement. Derefter vil den månedlige betaling ophøre, og du vil ikke modtage flere bøger. Din rabat på 30% vil også ophøre.

Manglende betaling

Du vil ikke modtage månedens bog, hvis ikke vi kan trække det månedlige beløb fra dit tilknyttede betalingskort. Hvis du vil opdatere dit betalingskort eller abonnement, skal du logge ind på vores hjemmeside. Når dine kortoplysninger igen er korrekte, vil du igen få tilsendt bøger.

Ophavsret

Det er ikke tilladt at kopiere eller offentliggøre de bøger, som du køber i forbindelse med Aurora Boreal Abonnement, med mindre 1) der er tale om citater i overensstemmelse med ophavsretsloven, 2) det sker i overensstemmelse med Aurora Boreal Abonnements udtrykkelige anvisninger for deling af artikler, 3) Forlaget Aurora Boreal har givet specifikt skriftligt samtykke. Al kopiering og offentliggørelse må altid kun ske i et begrænset omfang.

Det er op til Forlaget Aurora Boreal at bedømme, hvorvidt kopiering og offentliggørelse sker i et begrænset omfang.

Er der en mistanke fra Forlaget Aurora Boreal om, at en abonnent eller andre kopierer indhold fra materiale, som forlaget har ophavsret til, i strid med reglerne om ophavsret, kan der iværksættes retsforfølgelse.

Ansvarsfraskrivelse

Forlaget Aurora Boreal fraskriver sig ansvaret for, at du ikke modtager bøger, du har betalt for, hvis en adresseændring ikke er oplyst rettidigt på forlagets hjemmeside. Bøger vil kunne gensendes mod på forhånd indbetalte forsendelsesomkostninger på enten MobilePay (34512) eller ved bankoverførsel til forlagets konto, reg.nr. 1971, kontonr. 8982901287.

Forlaget Aurora Boreal påtager sig ikke ansvaret for tab, der måtte opstå pga. tekniske fejl, problemer med opkobling til internettet, behandling af data i forbindelse med betaling eller tab påført på anden vis.

Force majeure

Forlaget Aurora Boreal er ikke erstatningsansvarlig over for dig og godtgør ikke manglende adgang til alle sider og services på www.auroraboreal.dk, hvis den manglende adgang skyldes force majeure. Force majeure kan være hackerangreb, krig, brand og oversvømmelse.

Reklamation

Eventuelle spørgsmål og klager sendes til:
Forlaget Aurora Boreal
Dalvej 15, 2820 Gentofte
Mail: info@auroraboreal.dk