Guatemala RFA hele bønner 500 g

130,00kr.

Beskrivelse

Kaffebønner og latinamerikansk litteratur

For at fejre udgivelsen af bog nummer 50 i oversættelse til dansk vil Aurora Boreal gerne byde jer læsere på en kop kaffe, mens I læser vores kvalitetslitteratur.

Derfor præsenterer vi her vores guatemalanske kaffebønner. Det drejer sig om kaffe for de kræsne, der sætter pris på en fremragende smag såvel som aroma. En kaffe med lav syrlighed og sarte smagsnoter, der efterlader toner af bær og chokolade. Denne kaffeplante af sorten Arabica dyrkes i en højde af mindst 1500 meter over havets overflade.

Certificeret og dyrket i overensstemmelse med Rainforest Alliance anses denne kaffesort fra Guatemala af mange eksperter for at være en af de bedste i verden.

Pose: 500 g hele kaffebønner
Land: Guatemala
Region: Coban
Kaffebønnetype: 100 % Arabica, Guatemala SHG, Rainforest Alliance-mærket

Holdbarhed: 22-24 måneder

Anbefalet dosering:
Filterkaffe 7 g/en kaffemåleske pr. kop
Stempelkaffe 8-9 g pr. kop
Espresso 11 g pr. kop

Vi dedikerer vores guatemalanske kaffesort til vores forfattere som mexicanerne Ángeles Mastretta, Daniel Sada og Jorge Comensal, guatemalaneren Eduardo Halfon, cubaneren Wendy Guerra y salvadoraneren Horacio Castellanos Moya.

Nyd at drikke en kop af denne kaffe, mens du læser romanen Jeg har aldrig været førstedame af Wendy Guerra, som med humor og ironi tegner et dybdegående portræt af den cubanske virkelighed gennem tre kvinder. Eller når du læser novellesamlingen af Ángeles Mastretta, Kvinder med store øjne, som i hver fortælling beskriver, hvordan en enkelt kvindes erkendelse af hendes undertrykte situation og hendes udfordring af det patriarkalske regime er med til at formulere feminismen i Latinamerika. Canción af guatemalaneren Eduardo Halfon uddyber kaffens smag endnu mere, i takt med at forfatteren dykker ned i sit lands brutale og komplekse nyere historie. Horacio Castellanos Moya byder med Sanseløshed læseren på en fascinerende roman, skrevet med en unik fornemmelse for sproget og tematisk forankret i anden halvdel af det 20. århundredes Guatemala. Og hvad er der at sige om Næsten aldrig andet end glæden ved at opdage Daniel Sada, en sand åbenbaring for verdenslitteraturen. Eller Mutationerne af Jorge Comensal, en roman med en fantastisk humor, som behandler et komplekst, universelt emne som kræft og sygdommens konsekvenser for familielivet. Eller drik simpelthen bare en kop af vores guatemalanske kaffe på ethvert tidspunkt, hvor du har lyst til at nyde en af verdens bedste kaffer.

Hvis du køber en af disse romaner, vedlægger vi en gratis smagsprøve på 60 gram kaffebønner. Tilbuddet gælder, til vi løber tør for prøver. Og når du har drukket den, så husk, at du altid kan bestille en pakke med 500 gram her på siden. God læsning, og nyd din kaffe.

Prisen inkluderer fragt inden for Danmark