Aurora Boreal ABONNEMENT

Abonnement

Kun 199,- kr per måned

Som noget nyt er det nu muligt at være medlem af vores Aurora Boreal Abonnement, hvor du månedligt modtager en ny bog for kun 199,– kr. pr. måned. Porto inkluderet for medlemmer i Danmark. For medlemmer uden for DK gælder de almindelige portoregler.

Besparelse på 30% på ALLE  bøger.

Som medlem opnår du også besparelse på 30% por alle forlagets bøger. Det eneste du skal gøre, er at være logget ind som abonnent på vores side og bruge rabatkoden AURORA BOREAL ABONNEMENT ved dit køb

Når du abonnerer, modtager du en gavebog som velkomstgave.

Tilmeld dig nu!

199,00kr. nu, derefter 199,00kr. om måneden

First payment: 01/07/2024

Beskrivelse

Kom godt i gang med dit Aurora Boreal Abonnement

1. Registrer dig

Læg AURORA BOREAL ABONNEMENT i kurven og gennemfør købet. Når du har gennemført købet er du registret som abonnent, og vi er klar til at sende dig månedens bog samt velkomstgaven i form af yderligere en bog. Uanset om du tilmelder dig først eller sidst på måneden, vil den første bog vi sender dig altid være den pågældende måneds bog.

2. Log in

Når du har gennemført købet af abonnementet, modtager du en velkomstmail og bliver bedt om at oprette en adgangskode. Derefter logger du ind og kan se dine abonnement-oplysninger, hvor du også kan framelde dig næste måneds bog, hvis du ønsker det. For at gøre brug af de 30% rabat skal du være logget ind.

3. Se næste måneds bog

Som Aurora Boreal Abonnent modtager du en nyhedsmail hver måned (ca. midt i måneden), med oplysning om næste måneds bog. Denne information er også tilgængelig på vores abonnementside fra ca. d. 1. Det er muligt, vi sender flere nyhedsmails til dig, men det vil kun være med relevant information for dig og dit abonnement.

4. Læs god litteratur oversat fra spansk og portugisisk til dansk

Du kan nu slappe af og nyde dit nye Aurora Boreal Abonnement. Vi sender dig den nye bog i starten af hver måned, og trækker automatisk de 199,-kr fra din konto (medmindre du afbestiller månedens bog eller opsiger dit abonnement). Husk at gøre dette inden d. 1 i den pågældende måned.

 

Gennem dette abonnement har du muligheden for at opleve et bredt udvalg af spansk og portugisisk kvalitetslitteratur fra henholdsvis Spanien, Portugal og Latinamerika, som er oversat til dansk af Forlaget Aurora Boreal

Med et Aurora Boreal Abonnement vil du ud over at udvide din egen læsehorisont og få kendskab til ny og spændende udenlandsk litteratur, også hjælpe Forlaget Aurora Boreal økonomisk, således at det kan udgive mere og bedre litteratur i fremtiden. Du hjælper også vores forfattere, oversættere, korrekturlæsere og designere, så de fremtidige bøger bliver oversat og behandlet på bedst mulig vis.

Du har altid mulighed for at springe månedens bog over eller afmelde dig abonnementet igen. Månedens bog bliver annonceret i god tid på vores hjemmeside og via vores nyhedsbrev.

Læs alt om abonnementet i vores Ofte Stillede Spørgsmål sektion

Læs alt om abonnementets Vilkår og betingelser sektion

Du kan altid afmelde dit Aurora Boreal Abonnement. Det er dog en god idé at huske at gøre det inden d. 1 i den måned, hvor du ønsker at stoppe. Log ind på dit abonnement, tryk på ”Manage subscription” og dernæst ”Cancel subscription”.

Forlaget Aurora Boreal hjælper således til at opfylde en kulturel forpligtelse og sikre kulturel bredde i udgivelsen af oversatte titler ved at udgive værker, der ikke nødvendigvis ville finde plads hos de største udgivere. Tlmed dig for AURORA BOREAL ABONNEMENT

Yderligere information

Vægt 120 g
Størrelse 21 × 1 × 27 cm
Format