Livet i bakspejlet – COLOMBIA

Bog
(1 kundeanmeldelse)

290,00kr.

Varenummer (SKU): 978-87-93935-39-6 Kategori:

Beskrivelse

Livet i bakspejlet smuk bevægende roman

Livet i bakspejlet smuk bevægende roman. Livet i bakspejlet: Cipriano har for kort tid siden mistet sin datter, Juana, i et flystyrt. De har ikke haft kontakt med hinanden siden morens død. Det er for sent gået op for Cipriano, at han burde have levet sit liv anderledes. At han med sin egoisme og mandschauvinisme har begået fejl og såret de mennesker, der stod ham nær. At han ikke burde have ladet Juana forsvinde ud af sit liv. At han for længst burde have talt med sin bror om fortiden og fået sat tingene på plads.

Livet i bakspejlet smuk bevægende roman

Da flyselskabet får identificeret resterne efter flystyrtet, venter en overraskelse, der vender op og ned på Ciprianos tilværelse. Måske giver livet ham en ny chance.

Roman

Livet i bakspejlet smuk bevægende roman

Marta Orrantia

Født i Colombia, 1970.

Forfatter til fire bøger. I 2009 udgav hun romanen Orejas de pescado, i 2013 den journalistiske bog Todopoderosos de Colombia, i 2016 romanen Mañana no te presentes og i 2020 Cipriano. Hun har arbejdet på den colombianske avis El Tiempo, startet og redigeret magasinet Gatopardo og ledet magasinet Rolling Stone i Andes-regionen. Hun har undervist i kreativ skrivning på Universidad Nacional de Colombia og litterær tilblivelse på Universidad Central. Livet i bakspejlet (Cipriano) er hendes første roman oversat til dansk.

 

Begynd at læse Livet i bakspejlet

Igen vågnede han ved braget fra en indbildt eksplosion.

Han stod op, og i forsøget på at bevare lidt af sin forstand tog han sine skotskternede hjemmesko på og gik hen og kiggede ud ad soveværelsesvinduet.

Han ville have bekræftet at der ikke var nogen flammer eller fly der var styrtet ned over husene i nattens løb, og heller ingen panikråb, men bare et par katte der skreg ophidset.

Den bratte opvågnen var nok til at han ikke kunne sove mere, og efter at have ligget og vendt og drejet sig i sengen blev han nødt til at sætte sig op, tænde lyset og lave krydsogtværsen i den avis han havde liggende på natbordet til lejligheder som denne, der forekom stadig oftere.

Det var et par måneder siden at Cipriano havde mistet sin datter, og selv om han ikke havde set ulykken i nyhederne, så han den dagligt for sig og forestillede sig hvordan hun brændte op i ilden eller sad fastklemt mellem sæderne eller lå sønderrevet som skroget af det fly hun havde siddet i, og som var styrtet ned i et boligkvarter på en bjergside og dermed havde forårsaget lige så mange dødsfald på jorden.

Han havde mistet hende meget før det, det var han bevidst om, da Juana var draget af med sin nyligt afdøde mors smykker og havde sagt til ham at han var en uduelig mand og en middelmådig far, og at hun ville have det bedre alene.

 

 

Mobile Pay 34512

 

Logo Vimeo al canal de Aurora Boreal

 

 

 

 

For vores læsere på spansk

Aurora Boreal på spansk

Yderligere information

Forfatter

Forlag

Format

Genre

ISBN

Original sprog

Original titel

Sideantal

Udgivelsesdato

Forfatterens land

1 anmeldelse af Livet i bakspejlet – COLOMBIA

  1. Kent Skov Andreasen

    Trods det alvorlige tema er her tale om en handlingsmæssigt både varieret og levende fortalt roman med mange gode detaljer og sidehistorier, der både rummer almene og mere psykologiske aspekter.

    Kent Skov Andreasen – DBC

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *