Abraham blandt banditter – COLOMBIA

Bog
(1 kundeanmeldelse)

290,00kr.

Varenummer (SKU): 978-87-93935-49-5 Kategori:

Beskrivelse

Abraham blandt banditter overordentlig interessant roman

Abraham blandt banditter overordentlig interessant roman. Familiefaren Abraham bliver sammen med sin ven Saúl bortført af Enrique Medina – alias Den Grumme, alias Kamæleonen – en gammel klassekammerat, der nu er blevet en berygtet bandolero og dukker op på Abrahams ejendom med sin bande. De to bliver tvunget med banden ud i bjergene.

Det er dog en ret særegen bortførelse, for den kommer til at byde på ikke blot lange dag- og nattevandringer, overfald, mord og plyndringer, men også obligatoriske kortspil og indtagelse af brændevin i store mængder.

Inde i byen fortæller Susana, Abrahams kone, om den vanskelige uvished i de dage bortførelsen varer, og de historier der udgør den anden side af begivenhederne: mere end halvtreds års familieliv i næsten konstant skygge af volden i Colombia.

Abraham blandt banditter væver ofres og bødlers liv sammen og viser, hvordan der kan knyttes bånd, når man deler den samme elendighed.

Abraham blandt banditter overordentlig interessant roman

“Tomás González har potentialet til at blive en klassiker i latinamerikansk litteratur. Da jeg læste ham, fik jeg fornemmelsen af, at han var en forfatter med en stor renhed.”

Elfriede Jelinek, forfatter, Nobelprisvinder

 

Roman

Tomás Gonzáelz

Colombia (f. 1950). Forfatter, der begyndte med at skrive poesi. Han har studeret filosofi ved Universidad Nacional de Colombia, og i 1983 udgav han sin første roman. Efter 19 år i USA vendte han tilbage til Colombia i 2002. Han har udgivet elleve romaner, fire novellesamlinger og en digtsamling. Tomás González er uden tvivl en af de vigtigste skikkelser i nutidens colombianske litteratur. Det vanskelige lys var den første af hans romaner, der udkom i dansk oversættelse, og nu følges den op af Tiden ved Stillehavet og Abraham blandt banditter.

 

 

På markedet fra den 15.10.2022

Mobile Pay 34512

 

Logo Vimeo al canal de Aurora Boreal

 

 

 

 

For vores læsere på spansk

Aurora Boreal på spansk

Yderligere information

Forfatter

Forlag

Format

Genre

ISBN

Original sprog

Original titel

Udgivelsesdato

Sideantal

Forfatterens land

1 anmeldelse af Abraham blandt banditter – COLOMBIA

  1. Ulla Stangerup

    Romanen er både barsk, morsom og rørende. Historien om bortførelsen balancerer mellem en regulær røverhistorie og realistisk fremstilling af en voldelig guerillagruppe. Koblingen mellem den voldelige gruppe og hverdagen for almindelige mennesker, der er nødt til at leve almindelige liv i et brutalt og usikkert samfund, giver historien en fin dybde, der krydres med lidt velplaceret, underspillet humor.

    Ulla Stangerup fra D.B.C.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *