Det unævnelige – COLOMBIA

Bog
(2 kundeanmeldelser)

290,00kr.

Beskrivelse

Det unævnelige Piedad Bonnett

Det unævnelige Piedad Bonnett er en hjertegribende roman om den tragedie, Piedad Bonnett oplever i forbindelse med sin søns selvmord. Daniel, en lovende ung kunstner på 28, der kæmper med en psykisk lidelse, begår selvmord i New York, hvor han opholder sig i forbindelse med sine studier på Columbia University. Nyheden er altødelæggende for hans mor og for hele familien. Med dette litterære værk forsøger Piedad Bonnett at give sin søns liv, hans død og sorgen mening. Hun føder ham på ny med smerte, for at han kan leve lidt længere, for at han ikke skal forsvinde fra erindringen. Og hun gør det med ord, der når ud i de fjerneste hjørner af vores eksistens. Det er en personlig og uendeligt smuk beretning, der viser os, hvordan vi kan komme videre og møde livet med alle dets glæder og sorger.

Om bogen

Roman

Piedad Bonnett er en af den moderne colombianske litteraturs mest talentfulde forfattere.

Begynd at læse bogen:

Vi leder efter en tom plads, hvor vi kan parkere, og det vi finder omtrent halvtreds meter fra den gamle femetages ejendom, som troner værdigt men uden ynde, næsten for enden af 84. Street mellem 2nd. og 3rd. Avenue, en af de karakteristiske, traditionelle og næsten altid fredelige gader på trods af de mange forretninger i stueetagen i Upper East Side i New York.

Vi tager to store kufferter, helt lette, fordi de er tomme, ud af bilens bagagerum.

Før vi når hen til døren til opgangen, stopper vi op som ramt af én og samme tanke og kigger op, som om vi tæller de fire etager. Vi skal til at gå op. Camila åbner døren, og hallen kommer til syne, stor og dyster – en af den slags steder, hvor den mindste lyd giver ekko – og granittrappen, den samme, som sidste år i august forekom Renata og mig uendelig, da vi entusiastiske gik pustende og stønnende op og ned belæssede med alle mulige ting og sager.

Nu er der derimod noget anspændt i vores stilhed, den på en gang både langsomme og utålmodige måde, hvorpå vi går op ad trappetrinnene, står i kontrast til larmen fra metallet på kufferthjulene.

Mobile Pay 34512

Udgivet med støtte fra

 

 

 

 

 

 

 

Video fra Piedad Bonnett om Det unævnelige

 

Videorerne af vores forfattere klick her

You Tube logo to video channel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For vores læsere på spansk klik her

 

 

Yderligere information

Forfatter

Forlag

Sprog

Dansk

Original titel

Lo que no tiene nombre

Originalt sprog

Spansk

Udgivelsesdato

2019-11-01

ISBN

978-87-971309-6-4

Sider

122

Format

2 anmeldelser af Det unævnelige – COLOMBIA

  1. Helle Winther Olsen

    Med sine mange litterære referencer er det nok en smal bog, men sjældent læser man en så gribende og smuk beretning om sorg og om at minde os om, at livet skal leves indtil det ikke kan leves mere. Denne mors kloge beskrivelse af sin søns plagede psyke og de mange år med tvivl om diagnose og medicinering griber enhver læser om hjertet og trøster samtidig.

  2. Karen Rosenfeldt Dahl + bogblogger.dk

    På en måde gjorde denne historie et større indtryk på mig end andre bøger om emnet, jeg har læst.

    Piedad Bonnett skriver så medrivende og smukt om sin søn og tager os med gennem alt det ubærlige i skabelsen af denne bog.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *