Dødsfloden – COLOMBIA

Bog

295,00kr.

Varenummer (SKU): 978-87-93935-76-1 Kategori:

Beskrivelse

Ricardo Silva Romero om romanen Dødsfloden

Ricardo Silva romero om romanen Dødsfloden. I udkanten af en lille, afsidesliggende by, som det endnu ikke er lykkedes borgerne at få indtegnet på landkortet over Colombia, bliver den stumme Salomón Palacios skudt kun få skridt fra sit hjem.

Men Salomón nægter at lade sin familie i stikken, og hans genfærd gør alt for at få heksen Polonia til at give en besked til hans kone, Hipólita, og fortælle hende, at hun skal tage deres to sønner med væk fra byen, hvor vold og usikkerhed er dagens orden. Men Hipólita er vred, for de havde aftalt at forlade denne verden sammen, så hun beslutter, at hun vil få sig selv og drengene slået ihjel inde i byen og dermed følge sin mand, så de alle fire kan være sammen igen.

Dødsfloden er en svimlende og rørende skildring af sorgen over tabet af en far. Men midt i al desperationen og de barske begivenheder er der også plads til humor og håb.

 

Om Ricardo Silva Romero

Født i Bogotá i 1975. Han er forfatter til mere end tyve titler, såvel romaner som noveller, digtsamlinger, essays og børnebøger. Han er klummeskribent for El Tiempo i Colombia og El País i Spanien. I 2007 blev han af Hay Festival-arrangørerne valgt som en af de 39 vigtigste forfattere under 39 år i Latinamerika. Dødsfloden er hans første roman på dansk.

Begynd at læse

 

 

 

Fra den 07.07.2024

Mobile Pay 34512

 

Logo Vimeo al canal de Aurora Boreal

 

 

 

Logo YouTube al canal de Aurora Boreal

 

 

For vores læsere på spansk

Aurora Boreal på spansk

Yderligere information

Forfatter

Forlag

Format

Genre

ISBN

Original sprog

Original titel

Udgivelsesdato

,

Sideantal

Forfatterens land

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dødsfloden – COLOMBIA”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *