Rygtet om astrakan – COLOMBIA

Bog

295,00kr.

Varenummer (SKU): 978-87-93935-75-4 Kategori:

Beskrivelse

Azriel Bibliowicz – Rygtet om astrakan

Azriel Bibliowicz – Rygtet om astrakan.  I Rygtet om astrakan følger vi i nogle år to jødiske kammerater, der emigrerer fra Polen i slutningen af 1930’erne for at gøre lykken i Colombia. De møder en tropisk verden med fremmede frugter, farver og skikke. De introduceres via det jødiske samfund og prøver at finde deres plads og opbygge et nyt liv i dette land, der er fuldt af forhindringer, fordomme, modsætninger og muligheder.

Hovedstaden Bogotá bliver praktisk talt en af bogens hovedpersoner gennem intense, sansede beskrivelser af denne nye verdens mennesker, gader, huse, arbejdspladser, kriminalitet og korruption.

De to kammerater har vidt forskellig holdning til, hvad man i en ny verden stiller op med den gamle verdens traditioner, som man bærer i sig: Holder man fast, eller omstiller man sig? Det viser sig at blive en konfliktfyldt og dramatisk proces. Og det er bogens tidløse og almengyldige problematik.

Romanen udkom oprindelig på spansk i 1991 og etablerede Azriel Bibliowicz som en historiefortæller om jødisk migration.

 

Om Azriel Bibliowicz

Født i Colombia i 1949 og ph.d. i sociologi og kommunikation ved Cornell University. Har senere studeret romanske studier ved samme universitet. Bibliowicz har været klummeskriver for The Daily og El Espectador i Bogotá og vandt den Nationale Journalistpris Simon Bolivar i 1981. Siden 1983 har han været lektor ved Universidad Nacional de Colombia. Han har skrevet fem værker, hvoraf Brødkrummer (Migas de pan, 2013) er hans første og Rygtet om astrakan (El rumor del astracán, 1991) hans anden bog oversat til dansk.

Begynd at læse

 

 

 

Fra den 01.07.2024

Mobile Pay 34512

 

Logo Vimeo al canal de Aurora Boreal

 

 

 

Logo YouTube al canal de Aurora Boreal

 

 

For vores læsere på spansk

Aurora Boreal på spansk

Yderligere information

Forfatter

Forlag

Format

Genre

ISBN

Original sprog

Original titel

Udgivelsesdato

Sideantal

Forfatterens land

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rygtet om astrakan – COLOMBIA”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *