Udgivet i

Natalia García Freire, Ecuador

Født i Ecuador 1991

Natalia García Freire er den anerkendte forfatter af debutromanen Nuestra piel muerta (2019), valgt af The New York Times som en af de bedste spansksprogede bøger i 2019. Romanen er indtil nu blevet genoptrykt tre gange på spansk og var nomineret blandt finalisterne til Tigre Juan-prisen for bedste fiktion i 2019. Indtil videre er romanen oversat til 4 sprog (engelsk, fransk, italiensk og tyrkisk). Natalia García Freires journalistik, kronikker og profiler er blevet offentliggjort i BBC Mundo, Univisión, Plan V, CityLab Latino og Letras del Ecuador. I 2016 gennemførte hun en master i kreativ skrivning på forfatterskolen i Madrid. I øjeblikket underviser hun i kreativ skrivning ved Azuay Universitet i Ecuador.

Køb Vores døde hud

Om Vores døde Hud:

Hvad kalder man den, der vender tilbage? spørger Lucas sig selv, da han kommer hjem til det hus, som han engang blev forvist fra, og hvor der nu bor to fremmede: Felisberto og Eloy. Oplevelsen udspiller sig som en lang samtale med hans afdøde far, som ligger begravet i haven. Hans mor blev for længe siden sendt bort, og hendes elskede have er nu groet til i ukrudt.

Mod sin vilje bliver Lucas vidne til, hvordan alt det, der engang udgjorde rammen om hans barndom, forfalder og går i forrådnelse, indhyldes i mørke og fører ham til en underjordisk verden, der har overlevet: insekternes verden.

Vores døde hud udforsker denne underverden og kæder Lucas’ minder om barndommen sammen med nutiden og reflekterer over ondskab og sygdom, vanvid og død.

Blurbs

“One of three short debut novels that most stood out this year in Latin America.”

Jorge Carrión, The New York Times

For videoer af vores forfattere klik her