Mutationerne – MEXICO

Bog
(1 kundeanmeldelse)

290,00kr.

Varenummer (SKU): 978-87-93935-40-2 Kategori:

Beskrivelse

Mutationerne humoristisk historie om en kræftsygdom

Mutationerne humoristisk historie om en kræftsygdom. Alt ændrer sig for den succesrige advokat Ramón Martínez den dag han får kræft i tungen. Kort efter får han den fjernet og mister dermed evnen til at tale. Carmela, Ramóns kone, begynder at føre daglige diskussioner med en mand der er ude af stand til at svare.

Mutationerne humoristisk historie om en kræftsygdom

Paulina og Mateo, deres to teenagebørn, må klare denne nye situation samtidig med at de har hver deres at slås med (overvægt og overdreven trang til onani). Elodia, den overtroiske hushjælp, forsøger at finde en mirakelkur til sin chef.

Mutationerne svinger mesterligt mellem komedie og tragedie, og man møder som læser en fantastisk samling personer, som man aldrig ved om man skal more sig over eller føle medlidenhed med.

Det umulige – eller i hvert fald usædvanlige – lykkes for Jorge Comensal, nemlig at fortælle en humoristisk historie om en kræftsygdom og hvad den gør ved de berørte.

Det er vedkommende og dybfølt, og det er hylende morsomt.

Roman

Mutationerne humoristisk historie om en kræftsygdom

Jorge Comensal

Født i Mexico, 1987. Forfatter og essayist. Hans roman Las mutaciones (2016) er oversat til ti sprog, heriblandt engelsk, kinesisk, tysk, fransk og arabisk. Han er også forfatter til essaysamlingen Yonquis de las letras (2017) og udgiver i 2022 sin nye roman, Este vacío que hierve, i Mexico. Comensal skriver desuden personlige essays, kronikker og artikler om økologi i forskellige magasiner. Mutationerne er hans første bog på dansk.

 

Begynd at læse Mutationerne

Deres samtale var et parti skak på et endeløst bræt.

Der var lige så mange bønder som der var ord, lige så mange løbere som der var spørgsmål, springere som der var løfter, tårne som der var fornærmelser. Der var en meget vigtig konge, som ikke lavede andet end at gemme sig for ikke at stå skakmat til sidst. Han udtrykte sig i enstavelsesord, og hver flugt var et nej.

Der var en magtfuld og sårbar dronning, som satte livet på spil i hvert træk. Hun spillede det smukkeste skak. Ja.

Mobile Pay 34512

 

Logo Vimeo al canal de Aurora Boreal

 

 

 

 

For vores læsere på spansk

Aurora Boreal på spansk

Yderligere information

Forfatter

Forlag

Format

Genre

ISBN

Original sprog

Original titel

Udgivelsesdato

Forfatterens land

1 anmeldelse af Mutationerne – MEXICO

  1. Katrine Skovgaard Rasmussen

    Forsiden viser en DNA-streng og ligner en fagbog, hvilket forvirrer, da indholdet er skønlitterært. Bogen er let at læse, og karaktererne er fint beskrevet. Der er en del skift mellem de forskellige personer, og historien virker til at være slut før, den er kommet i gang.

    Katrine Skovgaard Rasmussen – DBC

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *